Uitleg

Hoe gebruik je deze blog?

Wanneer je op zoek bent naar een bespreking van een locatie, kan je te werk gaan op voglende manieren:

 • Via het zoekveld: gebruik het zoekveld bovenaan de pagina om een te zoeken naar een welbepaalde locatie. Indien er geen zoekresultaten verschijnen, is de locatie nog niet besproken. Je vindt het zoekveld bovenaan de rechterkolom op de blog
 • Door gebruik van de tags: in de rechterkolom van de blog vind je de rubriek ‘Tags’. Hier kun je op een bepaalde categorie klikken om al onze besprekingen te vinden die hieraan voldoen. Met deze tags kun je volgende groeperingen uitfilteren:
  • locatie: elke bespreking wordt voorzien van een tag van de provincie/regio waarin het zich bevind. Hiermee kun je dus filteren op alle locaties voor een bepaalde provincie of regio.
  • type: dit geeft aan wat voor type locatie dat het gaat. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op speeltuin, dierentuin, restaurant, hotel, …
  • accomodatie: we zullen ook aangeven als een locatie binnen, buiten of overdekt is. Met deze filter kun je dus bijvoorbeeld zoeken naar een binnen locatie wanneer het regent, of net een buiten locatie bij mooi weer.
 • Door gebruik van de categoriën: in de rechterkolom van de blog vind je eveneens een rubriek ‘Categoriën’. Hiermee wordt aangegeven tot welke categorie een bepaalde bespreking behoort. Je kan hiermee selecteren door op de categorienaam te klikken voor deze categoriën:
  • Vakanties: vakantie accomodaties zoals hotels, B&B’s, vakantieparken, …
  • Daguitstappen: deze categorie overkoepelt allerhande mogelijkheiden om een dagje uit te gaan. Je vindt hierin onder andere speeltuinen, dierentuinen, winkelcentra, musea, sport faciliteiten, …
  • Eetgelegenheden: diverse locaties om uit te gaan eten
  • Nieuwtjes: deze categorie zal gebruikt worden om algemene nieuws berichten te delen omtrent toegankelijke uitstappen.

Blog post structuur

Er zal een vaste strucuur worden aangehouden bij het opmaken van de blog posts van beoordelingen die geplaatst worden. Hiervoor zullen volgende onderdelen besproken dienen te worden:

 1. Toegankelijkheid: de toegankelijkheid uitgelicht door middel van kleuren pictogrammen (meer info vind je op de legende-pagina)
 2. Beschrijving: de gedetailleerde objectieve bespreking of opsomming van alle standaard faciliteiten die aanwezig zijn, en hun toegankelijkheid toegelicht. De bespreking zal zoveel mogelijk verduidelijkt worden aan de hand van enkele foto’s
 3. Extra faciliteiten: extra faciliteiten die aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld een bespreking van de eetgelegenheid.
 4. Conclusie: Een zeer korte samenvatting van de toegankelijkheid van alle faciliteiten.
 5. Ons oordeel: Een subjectieve bespreking over de locatie
 6. Wie – Wat – Waar: een overzicht van wat er besproken wordt. Hierin zullen ook alle contactgegevens (adres + map) terecht komen samen met de verwijzing naar hun website.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Facebooktwitterlinkedinrss