Bespreking eisen

Een ingestuurde beoordeling dient te voldoen aan deze eisen (deze eisen dienen nog verder uitgewerkt te worden, en zijn niet bindend voor het publiceren van de ingestuurde beoordeling):

 • De beoordeling dient opgesteld te zijn of moet herleid kunnen worden tot de vaste structuur, en alle vereiste informatie moet aanwezig zijn:
  Er zal een vaste strucuur worden aangehouden bij het opmaken van de blog posts van beoordelingen die geplaatst worden. Hiervoor zullen volgende onderdelen besproken dienen te worden:

  1. Toegankelijkheid: de toegankelijkheid (goed, beperkt, moeilijk of niet toegankelijk) uitgelicht voor ALLE categoriën van mensen met een beperking die we voorzien (meer info vind je op de legende-pagina).
   bovendien dien je de keuze van een bepaalde toegankelijkheid te argumenteren.
  2. Beschrijving: de gedetailleerde objectieve bespreking of opsomming van alle standaard faciliteiten die aanwezig zijn, en dan vooral hun toegankelijkheid toegelicht. De bespreking dient verduidelijkt te worden aan de hand van foto’s
  3. Extra faciliteiten (optioneel): eventuele extra faciliteiten die aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld een bespreking van de eetgelegenheid.
  4. Conclusie: Een zeer korte samenvatting van de toegankelijkheid van alle faciliteiten.
  5. Ons oordeel: Een subjectieve bespreking over de locatie
  6. Wie – Wat – Waar: een overzicht van wat er besproken wordt. Hierin zullen ook alle contactgegevens (adres + map) terecht komen samen met de verwijzing naar hun website.
 • Geen beoordeling van de eigenaars van een locatie zelf
 • Er zullen enkele controles uitgevoerd worden om de validiteit van een ingestuurde beoordeling na te gaan
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Facebooktwitterlinkedinrss